Dünyaca ünlü restoran rehberi Gault & Millau’nun Türkiye ödüllerinde Antalyalı gıda işletmeleri ve restoranları büyük bir başarıya imza attı.
İŞTE ÖDÜL ALAN RESTORANLAR
Fransız restoran rehberi Gault & Millau’nun açıkladığı ödüllerde, Geleneksel Mutfak kategorisinde Parlak Restoran, Volkan Şişçi Kadir’in Yeri ve Zaruri ödüle layık görüldü.
Dünya Mutfağı kategorisinde ise Karma Restaurant, Nemo, Asmani Restaurant ve Seraser Fine Dining ödül alan işletmeler arasında yer aldı. Şef Restoranı kategorisinde ise Season Restaurant dereceye girdi.
Antalya’nın ünlü restoranlarından 7 Mehmet Restaurant da Outstanding Table kategorisinde, geleneksel mutfak restoranları arasında ödül aldı.
TEBRİK ETTİ
Ödül alan işletmeleri tebrik eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, “Fransız restoran rehberi Gault & Millau’nun Türkiye ödüllerinde başarı elde eden restoranlarımızın kurucularını ve şeflerimizi tebrik ediyorum. Gastronomi dünyasında fark yaratan, Türk mutfağını ve misafirperverliğini uluslararası platformlarda temsil eden Antalya markalarımızın başarılarının devamını diliyorum. Gault & Millau’nun Türkiye Ödülleri’nde ödül alan Odamız 37. Grup (Restoran, Yiyecek-İçecek ve Eğlence Hizmetleri) Meslek Komitesi Başkanı Güray Parlak’ı, üyelerimizi ve Antalya firmalarımızı kutluyorum” dedi.