Tadım ustası Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri ve misafirleri için hazırlanan menüde yer alan, Frenk Soğanı ve Lime ile tatlandırılmış Somon Tartar, Portakal ve taze baharatlar ile marine edilmiş Ördek Göğsü, Zeytınli ve Kuru domatesli Peynır Parfe, Domates Konfit, Kabak Çiçeği dolması naneli Quark sos ile Çitlenbik Çorbası (baharatlı kıtır ekmek eşliğinde) Kök Sebze Püresi, Zeytin Sorbe, Tane hardal ve Kaz Ciğerli Dana Bonfile, Saint Sebastian Cheesecake, Kestaene Kremalı Fransız ekler ve fıstık ezmesi büyük beğeni topladı ve üyelerden tam not aldı. Chaine des Rotisseurs Derneği Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya gecede yaptığı konuşmada, organizasyon için desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. HABER MERKEZİ