Ortak ilgi alanları yemek sevgisi ve iyi yiyeceğin korunmasının yanı sıra mutfak sanatları ve sofra zevklerinin yaşatılmasını amaçlayan derneğin Antalya üyesi tadım ustaları ve misafirleri gala yemeği öncesinde özel olarak hazırlanmış yiyecek ve içeceklerin yer aldığı kokteylde bir araya geldi. Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, yemek kültürlerini yeniden yorumlayıp sofralara getiren ve deneyim odaklı yeme içme projeleri üzerine çalışmaları ile tanınan şef Tuncay Gülcü’nün hazırladığı menüde yer alan ve içeceklerle eşleştirilen Füme Akya Balığı, Olağandışı Pancar, Çıtır Asma Yaprağı, Özel Sarım Süt Kuzu Kokoreç, Greyfurt Sorbe, Dana Kaburga, Balkabağı Tatlısı ve Chayote Baklava’dan oluşa lezzetlerin tadına baktı. Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya gecede yaptığı konuşmada, organizasyon için desteklerini esirgemeyen şef Tuncay Gülcü şahsında Chayote Chef Restaurant ailesine yönetim kurulu adına teşekkür ederek derneğin anı plaketini verdi.
Tadım ustalarına sanatsal lezzetler
Chaine des Rotisseurs Derneği’nin Antalya bölgesi yöneticileri ve misafirleri Nirvana Cosmopolitan Hotel içinde şef Tuncay Gülcü’nün işlettiği Chayote Chef Restaurant’ta düzenlenen geleneksel gala yemeğinde buluştu
Bunlar da ilginizi çekebilir