Antalya’da korsan taşımacılığa karşı yürütülen denetimler hız kesmeden devam ediyor. Antalya Valiliği koordinesinde ilgili kamu kurumları ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle, yük ve yolcu taşımacılığında kayıt dışı faaliyet gösteren araçlara yönelik hemen her gün farklı noktalarda kontroller yapılıyor.
Whatsapp Görsel 2025 09 13 Saat 17.57.02 Fe9C8E4C

KORSAN TAŞIMACILARA CEZAİ İŞLEM

Yapılan denetimlerde korsan taksi ve VIP servislerin yanı sıra yük taşıyan kamyon ve tırlar ile kurye hizmeti veren motosikletler de kontrol ediliyor. Kayıt dışı çalışan ve korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen araçlara ise cezai işlem uygulanıyor.
Whatsapp Görsel 2025 09 13 Saat 17.57.00 Ba33E7Dc

‘ESNAFIMIZIN EMEĞİNİ KORUYORUZ’

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taşımacılıkla mücadelede kararlılık mesajı verdi. Alkan, "Gece–gündüz, hafta içi–hafta sonu demeden korsan taşımacılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Haksız rekabete geçit vermiyoruz. Vergisini ödeyen, yasal yollardan ekmeğini kazanan taksici, kamyoncu, nakliyeci ve motokurye esnafımızın emeğini koruyoruz. Bu mücadelede destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: YUSUF ÖZTÜRK