ANTALYA genelinde şehrin farklı noktalarında kurulan Ramazan stantları, konserler ve geleneksel gösterilerin tamamının durdurulduğu belirtildi.
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı’na ait bir F-16 savaş uçağının, henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza kırıma uğraması ve bir pilotun şehit düşmesi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Balıkesir’in merkez Karesi ilçesi Naipli köyü yakınlarına F-16'nın kaza kırıma uğraması sonucu Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığı 9'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı Balıkesir'den kalkış yapan bir F-16 uçağı le 00.56'dan itibaren telsiz irtibatı ve iz bilgisi kesildiğini ve uçağın kaza kırıma uğradığını açıklamıştı. Kaza kırıma uğrayan uçakta Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat şehit oldu.
ÖZDEMİR BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, “Milletimizin başı sağ olsun. Balıkesir’de görev uçuşu sırasında F-16 uçağımızın kaza kırıma uğraması sonucu bir pilotumuzun şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.




