Süper Lig’in 19. Hafta karşılaşmasında Antalyaspor Pazar günü saat 17.00’de Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Kırmızı beyazlılar için final niteliği taşıyacak bu mücadeleye hem yönetim, hem taraftar hem de futbolcular kader maçı olarak görüyor. Başkent temsilcisini konuk edecek Akrep, sahadan galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak hem çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı beyazlılarda galibiyetten başka bir seçenek yok.

TARAFTAR TAM DESTEK
Antalyaspor taraftarı da bu zorlu mücadeleye özel bir hazırlık yapıyor. Kazanmaktan başka çaresi olmayan Antalyaspor’da Gençlerbirliği maçı öncesi her iki taraftar grubu birleşme kararı aldı. Maraton tribününde 07 Gençlik ve Red Soldiers taraftar grupları yan yana oturarak bu karşılaşmada takıma destek olmaya çalışacak.

Whatsapp Image 2026 01 22 At 14.40.54

2 BİN KİŞİ CEZALI
Antalyaspor adına büyük önem taşıyan Gençlerbirliği maçında yaklaşık 2 bin kişi cezalı olduğu için stadyuma giriş yapamayacak. Galatasaray maçında Kuzey Kale Arkası tribününde bulunan taraftara Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından çirkin ve kötü tezahüratta bulunmak nedeniyle ceza verilmişti. PFDK tarafından “FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY KALE ARKASI ALT KAT C ve B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesi” kararı verildiği açıklanmıştı.

Muhabir: OSMAN ÖZTOKMAK