Antalyaspor eski Asbaşkanı Emrah Çelik, Kanal V’de yayınlanan, Ekspres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İhsan Coşkun’un hazırlayıp sunduğu, FIFA Kokartlı eski hakem İlhami Kaplan ile Gazeteci Şifa Çiçek’in yorumları ile değer kattığı Spor Aktif programına konuk oldu.
'ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARIM'
Programda ‘Başkanlık için bir hazırlığınız var mı?’ sorununa cevap veren Emrah Çelik, “Sinan Başkan’ın olduğu bir yerde onun yerinde olmayız sadece yanında oluruz. Ancak düzen değişecek olursa elimizi taşın altına koyarız. Sinan Başkan olduğu sürece Sinan Başkan’ın yanındayız. Yanında olmaya da devam ediyoruz. Kişilik olarak da Sinan Boztepe’nin bende yeri farklıdır” ifadelerini kullandı.
NURİ ŞAHİN YASAK KALKMASI İÇİN PARA VERDİ
Nuri Şahin’den 200 bin euro alındığı iddialarına cevap veren Emrah Çeli, “Ben bugüne kadar Antalyaspor için sustum. Hull City’den kiralık geldiği dönem, Doğukan Sinik ’in transfer edildi, ancak oyuncunun sahaya çıkabilmesi için 380 bin euro ödenmesi gerekiyor çünkü transfer yasağı var. Nuri Hoca beni aradı ve Doğukan’ın bir sonraki maçta oynaması gerektiğini ifade etti. Ben de ‘hocam transfer yasağımız var, o yüzden Doğukan’ı kadroya kaydettiremeyiz’ dedim. ‘Ancak elimde 180 bin eurom var bu parayı veririm’ dedim. Kalan yöneticilerden 200 bin euro çıkışmadı. Hal böyle olunca Nuri Hoca ‘200 bin Euro’yu ben vereyim’ dedi. Ben de bunu Başkan Aziz Çetin ile konuşması gerektiğini ilettim. Nuri Şahin Başkan Aziz Çetin ile konuştuktan sonra parayı benim hesabım attı. Bu para ile transfer yasağını kaldırdık ve Doğukan’ı oynattık. Doğukan’da o maçta gol attı. Belki de o golle ligde kalındı” dedi.
ELİMDE BELGE VAR
Para gönderimi ile alakalı belgelerinin olduğunu ifade eden Emrah Çelik, “Söz konusu günde Başkan Aziz Çetin, Nuri Şahin’e parayı benim hesabıma atması söylemiş. O yüzden para benim hesabıma geldi. Sonrasında da bir karışıklığa mahal vermemek için alacağım ve borcum yoktur diyerekten muvafakatname aldım. Bu belge hala elimdedir. Para benim değil kulübündür. Dolayısıyla Nuri Hoca’nın fesih sözleşmesinde de 200 bin euro alacağının olduğu yazıyordu. Hocanın sözleşmesi fesih edilirken o para ona ödenmiştir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.