18 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek ikinci buluşmanın konuğu “Dilin Değişen Kullanımı: Semboller ve Emojiler” başlıklı konuşmasıyla Akdeniz Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Handan Dayı
Kültür, sanat ve etkileşen bütün disiplinlerde etkinlikler düzenleyen Antalya Kültür Sanat, 2017 etkinlik programında ‘Felsefe Konuşmaları’na da yer veriyor. Felsefeyi akademiden sokağa, gündelik hayatın içine taşımayı hedefleyen ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Felsefe Konuşmaları serisi, her ayın birinci ve üçüncü cumartesi günleri, 16:00-18:00 saatleri arasında Antalya Kültür Sanat Eğitim Salonu’nda gerçekleşecek.
18 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan üçüncü toplantı, Akdeniz Üniversitesi Fotoğraf Bölümü öğretim üyelerinden Handan Dayı’nın“Dilin Değişen Kullanımı: Semboller ve Emojiler” konusu üzerine olacak.
Handan Dayı: 1968’de İzmir’de doğdu. 1994’te Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümünden mezun oldu. On yıl İstanbul’da çeşitli fotoğraf ajanslarında asistanlık ve sonrasında serbest tanıtım fotoğrafçılığı yaptı. 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi Fotoğraf Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. Halen aynı kurumda görevine devam eden Handan Dayı, Stüdyo Teknikleri, Deneysel Fotoğraf, Moda fotoğrafı derslerini yürütmektedir. Ayrıca ulusal ve uluslar arası kişisel ve karma sergi, sempozyum, çalıştay (workshop) vb. etkinliklere katılmıştır.