Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimliği, hastanenin yangın söndürme sisteminin revizyonu için çalışma başlatıyor. Hastanedeki yangın söndürme sisteminin yenilenmesini kapsayan çalışma, olası yangınlara karşı alınan güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesini amaçlıyor.

120 GÜNDE TAMAMLANACAK
Yangın söndürme sistemi revizyonu için yapılacak çalışma, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. Elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak teklifler için son tarih 23 Kasım 2026 saat 10.30 olarak belirlendi. İhaleyi kazanan yükleniciyle sözleşme imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve çalışmalara başlanacak.

Manavgat Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilecek revizyonun, yer tesliminden itibaren 120 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanıyor. İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek.

Muhabir: AYŞE OKAN SARICA