ANTALYA'DA Muratpaşa Belediyesi, öğrenciler ve kitapseverlerin yararlandığı kütüphane ve etüt merkezlerinde yeni çalışma saatlerini açıkladı. Yeni uygulama 1 Eylül 2026 Salı günü itibarıyla başlayacak.
FALEZ VE MELTEM’DE HER GÜN 21.00’E KADAR AÇIK
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Falez Etüt Merkezi ile Yazar Mehmet Erdem (Meltem) Etüt Merkezi, haftanın her günü 08.30-21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen vatandaşlar, iki etüt merkezinden hafta sonları da yararlanabilecek.

CENGİZ AYTMATOV KÜTÜPHANESİ’NDE YENİ SAATLER
Cengiz Aytmatov Kütüphanesi’nin çalışma saatleri ise hafta içi 09.00-19.00 olarak güncellendi.
Muratpaşa Belediyesi, çalışma saatlerinin daha verimli ve konforlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla yeniden düzenlendiğini belirterek ders çalışmak, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen vatandaşları kütüphane ve etüt merkezlerine davet etti.







