Ülkemizde son günlerde meydana gelen terör olaylarını şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Gültekin Gencer, ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, dün olduğu gibi bu günde Türk Milleti birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu zor günleri aşacaktır dedi. Başkan Gencer daha sonra sözlerine şöyle devam etti. DÖSİAD kuruluşundan bu yana büyük mesafe keydetmiştir.Özellikle bölgesel STK’ların kurulmasındaki bir numaralı öncüdür.Bölgede iş dünyasının bir araya gelmesini sağlayan DÖSİAD sayesinde iş adamları birbirleriyle ticaret yapmaya başladılar, ortaklıklar kurarak yurt dışından işler aldılar.

ANTALYASPOR YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDUK

Antalya’nın markası Antalyaspor’un yönetiminin çoğunluğunun DÖSİAD üyelerinden oluştuğunu söyleyen başkan Gencer, Eğer kendilerinin DÖSİAD’ın kurulUŞUNU gerçekleştirememiş olsa, bir araya gelmeseydik el ele tutuşup kenetlenmeseydik Antalyaspor da dahi söz sahibi olmazdık’ dedi.
Sanayinin kalbinin bölgelerinde olması, Döşemealtı’nın hem yeni yerleşim bölgesi hem de eğitim vadisi olarak seçilmesinin büyük şans olduğunu söyleyen başkan Gencer, yurt dışında yaptıkları onlarca iş formu ile bölgenin ticaret yapan esnafının yurt dışına açıldığını da söyledi.Yurt dışı gezilerindeki bağlantıların oluşmasında ve bürokratik engellerin kaldırılmasında Antalya Milletvekili ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun büyük yardımlarını gördüklerini kaydeden Gencer, bu gün Antalya’da üreten, ekonomiye, katkı koyan arkadaşlarımızın markalarını yurt dışında görmek bizlere büyük gurur yaşatmaktadır. DÖSİAD’ın amblemindeki çarklar bunca yıldır iyi çalışmıştır çalışmaya devam edecektir dedi.

Hafta sonu ATİK’te yapılan DÖSİAD Genel kurulunda yönetim ve denetim kurları şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu
Gültekin Gencer, Oktay Berberoğlu, Aydın Ceylan,Tahsin Kaplan, İsmail Karaman, Dursun Özdemir, Osman Gülmez, Okan Alanyalı, Çetin Keskin, Kamer Uğurluel, Ali İhsan Sav, Salman Aksal, Atıl Pekşen, Fethi Kutluata, Metin Bodur
Denetim Kurulu
Bahattin Ereş,Haşmet Öyken, Kenan Yüce