Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaşadığı zorlu süreçte kendisine destek veren milletvekillerine teşekkür etti. Böcek, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve Aykut Kaya'nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerden dolayı minnettar olduğunu belirten Muhittin Böcek, “Zor günlerimde yanımda olup desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma minnettarım. Bu dayanışma; yalnız bana değil, Antalya’mıza, halkımıza ve demokrasi mücadelemize güç katmaktadır” dedi.

49C62Beb 6416 4F32 943F 3Ac9B58Bd6C0

Böcek, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba, Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun, Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak ve Aykut Kaya başta olmak üzere, ziyaretime gelerek desteğini gösteren tüm değerli milletvekillerimize gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte, adalet ve sevgiyle daha aydınlık yarınlara ulaşacağımıza inancım tam. Hepinize sevgi ve saygılarımla.”

Muhabir: AYŞE OKAN SARICA