'KONTEYNIRLARIN KOKUSU VAR'
Denizcilik emeklisi Ümit Gür, 10 yıldır sokak hayvanlarını beslediğini söyledi. Site dışında duvar kenarındaki kedi besledikleri yuvanın koktuğu gerekçesiyle saldırıya uğradığını dile getiren Gür, ' Ama yakında çöp konteynerlerinin daha çok kokusu var. Ayrıca biz besleme yaptıktan sonra alanı temizliyoruz. Bu kulübeli besleme alanı yaklaşık 1.5-2 yıldır duruyor. Çöpler böyle dışarıda. Burası sitenin dışı belediye bize izin vermiş. Pis ise bizi her yere şikayet edebilirsiniz' dedi.
'KAFAMA TAVLAYLA VURDULAR' Dün öğle saatlerinde kedi kulübesinin yerinde olmadığını görünce banklarda oturan yöneticiye, 'kedi kulübesini neden attınız'? diye sorduğunu anlatan Ümit Gür, ' Sitenin dışında parklarda kedileri köpekler parçalıyordu. Ben kulübeyi yerine koyacağım deyince tartışmaya başladık. Sen benim kim olduğumu biliyor musun dedi. Doğru konuşmasını söylerken yanındaki kişide olaya müdahil oldu. Bana ikisi saldırdı. Kaçmaya çalışırken, yere yığıldım. Kafama tavlayla vurdular.' diye konuştu. RAPOR ALDI Darp edildiğini ve zor kaçtığını ifade eden Gür, ' Hastaneye gidip darp raporu aldım. Kolum, başım ve yüzümde yaralar var. Karakola gidip şikayetçi oldum' dedi. Sokak hayvanlarını beslediği için saldırıya uğramasının çok acı olduğunu kaydeden Gür, 'Bu kişi daha öncede hayvanlar yüzünden mahkemelik olmuş. Ya biz ona saldıracağız, ya da biz hep saldırıya uğrayacağız' diye konuştu.
'SALDIRIYI KINIYORUZ' Haykonfend Antalya Temsilcisi Şebnem Ebinç, hayvansever arkadaşları Ümit yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi. Gerekli adli ve idari sürecin başladığını dile getiren Ebinç, hayvanların beslenmesine engel olduğu için başlatacağız. Bu mahallede yalana ikinci darp olayıdır. Bu saldırıların son verilmesi için yeni yasan umutluyuz. Çöp yığınına bir şey demeyip, arkadaşımıza saldıran kişilere diyecek bir şey bulamıyorum' dedi. (İHA)





