Dünyanın en önemli gastronomi kulübü olan Chaine des Rotisseurs’in Antalya üyeleri tadım gecesinde bir araya geldi. 4 Köşe Restaurant Executive Chef ‘i Sertaç Hastürk tarafından tasarlanan, deneyimli mutfak ekibi tarafından hazırlanan Balkabağında Burrata, Şişte Izgara Baby Kalamar, Keçi Peynirli Dana Carpaccio Salatası, Kuzu Kokoreç, Zencefilli Nar Sorbe ve Tahin Mousse’lu İncir Bestel tadım ustalarından tam not aldı.

GALA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Chaine des Rotissurs Antalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya derneğin geleneksel gala yemeği organizasyonuna ev sahipliği nedeniyle Four Hills Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Atahan Altuniş ve Genel Müdür Birol Şenel’e yönetim kurulu adına teşekkür ederek derneğin anı plaketlerini sundu. Gecede ayrıca Executive Chef Sertaç Hastürk, Ömer Çiçekdağ, Servis Müdürü Ahmet Güloğlu, Ercan Duman, Yunus Emre Karatay ile yemekte emeği geçenlere plaket ve sertifikaları takdim edildi.






