Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Gazi Bulvarı’nda dün gece saatlerinde 4 patenli çocuk, seyir halindeki bir belediye yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde ana arter üzerinde gerçekleşen olay, çevredeki sürücülerin dikkatini çekti.

Otobüsün arka kısmına tutunarak ilerleyen çocuklar, herhangi bir koruyucu ekipman ya da güvenlik önlemi olmadan metrelerce yol aldı. Yolculuk sırasında otobüsün seyri devam ederken, trafikteki bazı araçların hızını düşürdüğü görüldü.

Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma ya da maddi hasar meydana gelmediği öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar, özellikle çocukların bu tür riskli davranışlardan korunması gerektiğini belirterek, ailelerin ve yetkililerin daha duyarlı olması çağrısında bulundu.

Muhabir: AYŞE OKAN SARICA