'Sporcular iddialı'
Takıma yeni katılan oyunculardan Döne Gül Bozdoğan ise mutluluğunu ifade etti. Bozdoğan, 'Sezon hazırlıklarına yeni başladık ama ben güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Takımda birbirini çok iyi tanıyan oyuncular var. Kendi adıma takımdan pozitif bir enerji alıyorum. Bu sezon için iddialıyız. İyi bir kadromuz var, güzel sonuçlar alacağız' diye konuştu.
akım kaptanı Monica Janesca da 'Hazırlıklar yeni başladı. Her şey yolunda gidiyor, her takım gibi biz de iddialıyız. İnşallah sonuç da istediğimiz gibi olacak' dedi.
'Başkan esen'in takıma güveni tam'
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de yeni sezon için bütün takımlara başarı diledi. Mavi Kelebekler için iyi bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Esen, bu sezon daha iddialı olduklarını aktardı. Esen, 'Geçen yıl ilk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig'de kızlarımız bizi çok heyecanlandıran mücadelelere imza attı. Geçen sezon ilk kez bir araya gelen oyunculardan oluşan takımımız, Süper Lig'de kalıcı bir takım olduğunu gösterdi. Bu sezon çok daha güçlü bir takım oluşturduk. Sporcularımıza ve hocalarımıza güvenimiz tam. En iyi noktada ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum' dedi. (İHA)




