Marka kurucusu Metin Çiner ile Antalya şubesinin kurucusu Ferhat Kayan, eşi Şule Kayan davetlilerle yakından ilgilendi, fotoğraf çektirdi.
Midyeli Antalya'da
(DHA) - MERKEZİ İzmir'deki Midyeli Restaurant'ın, ilk franchising şubesi Antalya'da açıldı.
İzmir'de 7 yıl önce Metin- Ayşe Çiner çifti tarafından kurulan Midyeli, Antalya'da hayat buldu. Lara'da Ferhat Kayan tarafından franchising alınarak hizmet vermeye başlayan restoranın mönüsünde midyenin her türlü menüsü yer alıyor. Midye dolma, midyeli tencere, midyeli tava, midyeli salma, midyeli sahar, midyeli graten, midyeli güveç, midyeli pizza ve midyeli makarna gibi farklı lezzetlerin sunulacağı işletmenin açılışında davetliler midye dolmalarının tadına baktı.
Marka kurucusu Metin Çiner ile Antalya şubesinin kurucusu Ferhat Kayan, eşi Şule Kayan davetlilerle yakından ilgilendi, fotoğraf çektirdi.
Marka kurucusu Metin Çiner ile Antalya şubesinin kurucusu Ferhat Kayan, eşi Şule Kayan davetlilerle yakından ilgilendi, fotoğraf çektirdi.
Yorumlar





